ANTALYA / KEPEZ - Mustafa Adıyaman Ortaokulu

Mustafa Adıyaman Ortaokulu 2022 Yılı Teması "The New European Bauhaus Türkiye 1.liği Ödülü"

Okulumuz öğretmenlerinden Ebru GÜLER DEMİR'in 24 öğretmen 350 öğrenci ile yürüttüğü I.N.S.P.I.R.E. projes, 42.000 proje arasindan fark yaratarak 2022 Yili eTwinning Teması Kategorisi "The New European Bauhaus" 1.lik ödülüne layık görülmüştür.

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından yürütülen eTwinning projelerine her yıl özel ödüller verilmektedir.

2022 eTwinning Türkiye Özel Ödülleri 26.12.2022 tarihinde açıklanmıştır.

Açıklanan sonuçlara göre I.N.S.P.I.R.E ile Türkiye 1.liği ödülü kazanılmıştır.

I.N.S.P.I.R.E (Inspiring Network for the Sustainable Planet and Inclusive, Renewed Education) projesinde öğrencilerimiz her ay yaptıkları etkinliklerle tüm dünyada açlık ve yoksulluğa son vermek, iklim değişikliği ile mücadele etmek, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak, nitelikli eğitimi, sorumlu üretim ve tüketimi yaygınlaştırmak gibi Birleşmiş Milletlere üye olan ülkeler tarafindan belirlenen ve 17 ana başlıktan oluşan sosyal, kültürel ve ekolojik meselelerin çözümüne odaklanan sürdürülebilir kalkinma amaçlarını ele almışlardır. 9 Ülkeden 24 öğretmen ve 350 öğrenci ile projeye dahil olan gençlerimiz ürettikleri ürünler ve çalışmalarla 1.lik ödülüne layık görülmüşlerdir. Öğrencilerimizi, öğretmenimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

23-01-2023

Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 20:39 - Görüntülenme: 204